Samenwerken / artikel plaatsing

Beautydiy.nl is een website gericht op beauty-gerelateerde onderwerpen zoals skincare, make-up, haarverzorging, etc. en biedt diverse mogelijkheden voor artikel- en advertorialplaatsing.

Wij bieden de mogelijkheid om een advertorial of review te plaatsen. Hierbij kunt u uw product of dienst aan onze lezers voorstellen.

Als u geïnteresseerd bent in een artikel- of advertorialplaatsing, kunt u contact opnemen info@mindbogglingmedia.com. Wij bespreken dan samen met u de mogelijkheden en verdere details.

beautydiy.nl is onderdeel van Mindbogglingmedia BV. Wij hebben een portfolio van blogwebsites in verschillende niches. Benieuwd naar ons aanbod? Stuur een mailtje en we nemen snel contact met je op.

Doelgroep Beautydiy.nl

Beautydiy.nl is een website gericht op beauty en lifestyle en richt zich voornamelijk op de doelgroep van vrouwen en mannen die geïnteresseerd zijn in beauty, lifestyle en zelfverzorging. Onze lezers zijn op zoek naar informatie over skincare, make-up, haarverzorging, gezonde voeding en andere onderwerpen die te maken hebben met hun uiterlijk en welzijn.

Onze lezers zijn zowel beginnende als ervaren gebruikers van beautyproducten en zijn geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe producten en technieken.

Daarnaast richten wij ons ook op de doelgroep die geïnteresseerd is in DIY-beauty, waarbij zij zelf producten maken met natuurlijke ingrediënten. Onze lezers zijn op zoek naar manieren om geld te besparen en om beauty artikelen te gebruiken met zo min mogelijk onnodige of ongezonde ingrediënten.

Als uw product of dienst aansluit bij deze doelgroep, dan zijn we zeker geïnteresseerd in een samenwerking. We hopen dat wij onze lezers kunnen helpen bij hun beauty- en lifestyle-doelen.