Gezichtsverzorging

gezichtsverzorging

Het gezicht is bij uitstek een gedeelte van het lichaam dat wat extra verzorging kan gebruiken. Het wordt namelijk constant bloot gesteld aan allerlei invloeden.

Invloeden van buiten zoals gure wind, zonlicht, vervuiling in de lucht en dergelijke. Plus daarnaast invloeden van binnen of door je manier van leven; vermoeidheid, stress, of een avondje doorzakken zie je onherroepelijk terug in je gezicht.

Het nut van gezichtsverzorging

Aangezien het gezicht ongeveer het eerste is wat anderen van ons zien, is het wel zo fijn dat dat er toch zo goed mogelijk uitziet. ?
Nu kun je natuurlijk achter, na die late avond of weken van stress snel proberen de boel wat op te kalefateren, maar beter en vruchtbaarder is het gezicht gewoon goed te onderhouden en verzorgen.

Een goede verzorging bestaat uit:

  • Goed reinigen van de huid
  • Gebruik van verzorgende producten als voedende crème
  • Extra verzorging door bijvoorbeeld maskertjes

Aan de rechterkant zie je een menu allerlei artikelen over het zelf maken van diverse gezichtsverzorgingsmiddeltjes. Met natuurlijk ook DIY’s voor haarmaskertjesoogmaskers en tips voor het maken van lipgloss.

Gezichtsmaskers

Het maken van gezichtsmaskertjes behoort natuurlijk ook tot gezichtsverzorging. Maar omdat we zoveel verschillende gezichtsmaskers en artikelen daarover hebben, hebben we daar een apart kopje voor gemaakt. 
Zie gezichtsmaskers >>

Meer gezichtsverzorgende DIY’s: